Nog een jaar feesten in de Melkfabriek

31 augustus '22

Goed nieuws voor iedereen die graag wil feesten in de Melkfabriek! De oude melkfabriek blijft namelijk ook volgend jaar nog beschikbaar voor concerten, theateruitvoeringen en dancefeesten. De Melkfabriek gaat door met al haar evenementen en festiviteiten, zoals we tot nu toe gewend zijn, totdat de bouw van Cobercokwartier start.

Evenementen even stilgelegd

Wel worden de activiteiten van De Melkfabriek, van poppodium Luxor Live en evenementen organisator LOC7000, tijdelijk stilgelegd vanwege voorbereidende werkzaamheden. Van september tot april organiseert De Melkfabriek geen evenementen in de oude fabriek. In deze periode vinden er vanuit Cobercokwartier wel andere activiteiten plaats, in en om de oude melkfabriek. Hierover hoor je binnenkort meer.

image alt

Dit jaar nog naar De Melkfabriek

Wil jij dit jaar nog naar De Melkfabriek? Dan moet je snel zijn, want aanstaande zaterdag 3 september is het laatste festival van 2022 in De Melkfabriek. Op deze dag wordt 10 jaar Boogie Nights groots gevierd met een eigen festival. De Boogie Nights DJ’s draaien de lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren 70 en 80, waarop je een avond lang kunt losgaan op de verlichte dansvloer. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en van Kool & The Gang naar Abba. Alle toppers komen voorbij en elke track wordt voorzien van bijbehorende videclips. Al jaren is Boogie Nights de gezelligste dansavond van Arnhem!

Meer info en kaartjes
evenementen agenda en meer over de Melkfabriek
Meer over Nieuwe Kadekwartier? Lees het laatste nieuws