Overal dichtbij

Cobercokwartier heeft een prominente plek aan de Rijn, naast de binnenstad én de John Frostbrug. Vanaf hier wandel je zo naar de strandjes aan de Rijn of het centrum van Arnhem in. Of je nu kiest voor de auto, de fiets, benenwagen of het openbaar vervoer vanuit hier kom je overal.

image alt

De deur uit, de brug over en je bent er

De uiterwaarden. Een natuurgebied waar stadstranden en wandelgebieden elkaar afwisselen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos: van racefietsen over de dijk, pootjebaden in de Rijn, picknicken op het stadstrand tot wandelen door de bloemenvelden langs de Schotse Hooglanders.

image alt

Autovrij stuk stad

Om de pleinen van Cobercokwartier het beste tot hun recht te laten komen, is deze wijk autovrij. De auto is in de buurt: vanaf de centrale mobiliteitshub of de parkeergarage ben je zo onderweg. Pak de (deel)auto en ga direct op pad. Vanuit de wijk rijd je via de John Frostbrug binnen enkele minuten de A325 richting Nijmegen. Of ga via de Westervoortsedijk bovenlangs de stad uit richting de A12.

image alt

Met de fiets of de benenwagen

Cobercokwartier ligt op slechts 5 minuten lopen van het Arnhemse centrum en de uiterwaarden. Wil je nog sneller op een terrasje plaatsnemen of bij je favoriete winkels zijn? Dan pak je gewoon de (deel)fiets. De fiets is daarnaast ideaal om erop uit te trekken naar bijvoorbeeld de uiterwaarden of de Veluwe. 

image alt

Openbaar vervoer

Reis je graag met het openbaar vervoer? Station Arnhem Centraal ligt op zo’n 5 minuutjes fietsen van Cobercokwartier en biedt je een intercity verbinding naar de randstad. Vanaf de bushalte op de Badhuisstraat of het Airborneplein rijden er bussen naar Arnhem Centraal, of juist de regio in richting Nijmegen of Apeldoorn.

Wat komt er nieuw en wat is er stoer? Lees mee over de geschiedenis en de toekomst
Wat maakt Cobercokwartier bruisend? Lees meer over dit stuk stad