Planning Cobercokwartier

Een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn, waar historie de toekomst kleurt. Dat is wat Cobercokwartier toevoegt aan Arnhem. De transformatie van dit gebied is al gestart door de komst van creatieve ondernemers en evenementen in De Melkfabriek en de voormalige verfwinkel 'van Ginkel'. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt.

Verkoop fase 1 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen op de verkoop van de eerste fase in Cobercokwartier. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Cobercokwartier.

N.B.: De woningtypen staan nu online en je kunt je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat zo snel mogelijk. De datum van deze aanmelding telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je straks ook terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is in de rubriek nieuws en uiteraard de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Cobercokwartier, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. 

Wat kun je verwachten?

  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je persoonlijke account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de inschrijfperiode is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd is afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Bereid je nu al voor op het proces Lees meer over woning kopen
Het laatste nieuws al gezien? Bekijk het nieuwsoverzicht