Planning Cobercokwartier

Een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn, waar historie de toekomst kleurt. Dat is wat Cobercokwartier toevoegt aan Arnhem. De transformatie van dit gebied is al gestart door de komst van creatieve ondernemers en evenementen in de melkfabriek en de voormalige verfwinkel 'van Ginkel'. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt.

Start verkoop

De eerste woningen zullen naar verwachting in het 2e kwartaal van 2023 in verkoop gaan. Tot die tijd wordt hard gewerkt aan de ontwerpen. 

Update 2021

De realisatie van Cobercokwartier komt steeds dichterbij! Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem heeft in 2021 ingestemd met het stedenbouwkundig plan voor onder andere 309 nieuwe woningen. Nu moet er een bestemmingsplan komen, waarvoor de procedure in de zomer van 2021 is opgestart. Ook worden de verschillende woningen en appartementengebouwen ontworpen door verschillende architectenbureaus.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Cobercokwartier, Arnhem? Schrijf je dan nu onderaan de pagina in voor de digitale nieuwsbrief. Dan word je vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het nieuwbouwproject en de woningen.

Bereid je nu al voor op het proces Lees meer over woning kopen
Het laatste nieuws al gezien? Bekijk het nieuwsoverzicht