Planning Cobercokwartier

Een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn, waar historie de toekomst kleurt. Dat is wat Cobercokwartier toevoegt aan Arnhem. De transformatie van dit gebied is al gestart door de komst van creatieve ondernemers en evenementen in de melkfabriek en de voormalige verfwinkel 'van Ginkel'. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt.

Update juli 2021

De realisatie van Cobercokwartier komt een stap dichterbij! Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem heeft deze week ingestemd met het stedenbouwkundig plan voor onder andere 309 nieuwe woningen. Nu moet er een bestemmingsplan komen, waarvoor de procedure in de zomer van 2021 is opgestart. Ook worden de verschillende woningen en appartementengebouwen ontworpen door verschillende architectenbureaus.

Start verkoop

De eerste woningen zullen naar verwachting in het laatste kwartaal van 2022 in verkoop gaan. Tot die tijd wordt hard gewerkt aan de ontwerpen. 

Verwachte start bouw

Naar verwachting zal de bouw van de eerste fase van Cobercokwartier in het eerste half jaar van 2023 starten.

Verwachte oplevering

De eerste woningen van Cobercokwartier worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Cobercokwartier, Arnhem? Schrijf je dan nu onderaan de pagina in voor de digitale nieuwsbrief. Dan word je vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het nieuwbouwproject en de woningen.

Bereid je nu al voor op het proces Lees meer over woning kopen
Het laatste nieuws al gezien? Bekijk het nieuwsoverzicht