Logo Logo

Aan de Westervoortsedijk komt in de toekomst mogelijk een moskee. De gemeente en de Islamitische Unie zijn van plan om hiervoor een overeenkomst te sluiten. De gemeente heeft bewoners en omwonende hierover door middel van een brief al geïnformeerd.

Lees verder

De uitslag is bekend! Iedereen die woningvoorkeuren heeft doorgegeven voor zo'n prachtige special, drie- of vierlaagse woningen van Gashouderskwartier fase 1 heeft een bericht ontvangen met de uitslag van de toewijzing.

Lees verder

De inschrijving voor de 31 woningen van Gashouderskwartier fase 1 is sinds 17:00 uur gesloten. Op woensdag 17 juni om 17.00 uur krijgen alle inschrijvers te horen of ze een woning toegewezen hebben gekregen. Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op. Als je op de reservelijst bent geplaatst ontvang je hierover een e-mail van ons.

Lees verder

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Gashouderskwartier fase 1. Deze woningen krijgen namelijk een groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting te krijgen op je hypotheek. Zoals bijvoorbeeld bij de groenhypotheek van de Rabobank. Benieuwd naar jouw voordelen?

Lees verder

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Gashouderskwartier fase 1. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je familie of vrienden wilt laten zien op het eerst volgende verjaardagsfeestje, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder

Op dinsdag 9 juni om 17.00 uur start de verkoop van Gashouderskwartier fase 1. Je kunt t/m dinsdag 16 juni 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Op woensdag 17 juni worden de woningen toegewezen. Zet maar vast in je agenda!

Lees verder

De 31 woningen van Gashouderskwartier fase 1 in Arnhem worden verkocht door Willemsen Makelaars en freelance makelaar Jim Smith. In dit nieuwsbericht stellen wij de desbetreffende makelaars graag aan je voor.

Lees verder

Eerder hebben we al conceptversies met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in Gashouderskwartier fase 1 in Nieuwe Kadekwartier in Arnhem er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want de artist impressions van het exterieur van Gashouderskwartier fase 1 zijn nu helemaal gereed. Nieuwsgierig?

Lees verder

De definitieve prijzen per bouwnummer voor de 31 koopwoningen in Gashouderskwartier fase 1 in Arnhem staan nu online. Ben jij benieuwd wat de woningen waard zijn?

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van de 31 woningen in Gashouderskwartier fase 1, heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij jouw inschrijving!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.