Nieuw stoer stuk stad aan de Rijn

Met een dampende latte van het naastgelegen koffiehuis in je hand struin je terug naar huis. Je werkdag zit er bijna op. Wanneer je de sleutel in het slot steekt, stapt de buurman goedlachs naar buiten. ‘Zie ik je vanavond op het plein? Dan proosten we op het weekend! Yes, natuurlijk!' Met een grote glimlach neem je plaats achter de computer. In gedachten hoor je het geroezemoes en de livemuziek op het plein al… Beleef het in Cobercokwartier, een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn.

Nieuwbouw Arnhem Cobercokwartier
image alt

Een plek met geschiedenis én toekomst

‘De witte motor van Arnhem’. Vraag het je Arnhemse grootouders en ze weten direct waar je het over hebt. Cobercokwartier koestert dit historisch erfgoed en geeft Arnhem deze stoere plek vol leven terug. De kenmerkende schoorsteen blijft de Arnhemse skyline typeren. De gevel van het fabrieksgebouw geeft op alle woonpleinen historisch karakter aan Cobercokwartier. De Melkfabriek is dé hotspot van de wijk met een bruisende mix van innovatieve bedrijven en creatieve ondernemers.

Lees meer

Als je de deur uit stapt, ben je écht buiten

Cobercokwartier biedt een mooie dynamiek tussen rust en reuring. Met ruimte voor werken en relaxen. Wandelen en feesten. Muziek luisteren en de krant lezen. Het leven hier staat niet stil.

Hier nodig je je vrienden uit voor een borrel na vijven of maak je een lunchwandeling met je buur. Er is ruimte voor rumoer, energie en creativiteit. Het is een plek waar fijn wonen met alle gemakken, gezelligheid, karakter en sfeer samenkomen. Je bent echt buiten zodra je de deur uit stapt.

image alt

Leven in Cobercokwartier

Dit nieuwe stoere stuk stad aan de Rijn ligt als blank canvas te wachten om ingevuld te worden. Met mooie momenten. Met mensen. Met rust. En met prachtige, moderne architectuur, passend bij het industrieel erfgoed van de Coberco Melkfabriek. Een plek met een geschiedenis, maar meer nog met een nieuwe toekomst. Jouw toekomst! Leven in Cobercokwartier. Dit is het moment.

Bekijk de brochure
image alt

De Melkfabriek

Onder de naam De Melkfabriek zetten evenementenorganisatie Loc7000 en poppodium Luxor Live zich in om van de iconische Coberco melkfabriek een bruisende plek te maken voor jong en oud. Cultuur, muziek, art, fashion & food: De Melkfabriek is een plek voor een mooie mix van én voor iedereen.

De Melkfabriek is vanaf nu dan ook open voor toffe evenementen, concerten, theatervoorstellingen, festivals en exposities. Ook voor besloten bijeenkomsten, educatieve programma’s en rondleidingen kun je er terecht.

Meer weten over deze creatieve ontmoetingsplek of de evenementenagenda bekijken? Check dan de website van De Melkfabriek

De Melkfabriek
  Planning
  Contact