Het bruist dat het barst...

Cobercokwartier is een ontmoetingsplek waar je je vrienden uitnodigt voor een borrel na vijven of een lunchwandeling maakt met je buur. Er is ruimte voor rumoer, energie en creativiteit. Maar ook voor rust en tot jezelf komen. Het is een plek waar fijn wonen met alle gemakken, gezelligheid, karakter en sfeer samenkomen. Met de levendige Arnhemse binnenstad om de hoek.

image alt

...in de Melkfabriek

De Melkfabriek is altijd al een plek geweest waar mensen samenkwamen. Vroeger om te werken, daarna voor festivals en kunstprojecten. De ‘nieuwe’ Melkfabriek wordt een creatieve plek, het kloppend hart voor innovatieve bedrijven en artistieke ondernemers. Initiatiefnemers Loc7000 en Luxor Live gaan van deze industriële locatie een toffe plek maken waar jong en oud samenkomen. Met cultuur, muziek, art, fashion & food.

Ga naar de Melkfabriek
image alt

...in de stad

In de binnenstad van Arnhem, op loopafstand van Cobercokwartier, is altijd wat te beleven. Arnhem telt tal van leuke en unieke boetiekjes, modewinkels, galeries en nog veel meer. Als je door de stad loopt, merk je de invloed van ArtEZ University of the Arts, een van de meest succesvolle kunstopleidingen van Europa.  

image alt

...op het terras en in het theater

In het Arnhemse centrum is altijd wat te beleven. Het barst er van de culturele plekken, zoals musea en theaters. Muziek, dans, toneel, cabaret: de agenda’s van Musis Arnhem, Stadstheater Arnhem en bijvoorbeeld Luxor Live bieden volop keuze. Ook staat de binnenstad bol van de leuke restaurants en eettentjes. Strijk neer op een terrasje met je vrienden en klets gezellig bij. En ook dicht bij huis in Cobercokwartier vind je fijne horeca om in samen te komen. Ontspan en geniet.

Meer over het verleden en heden? Lees meer over hoe nieuw en stoer Cobercokwartier is
Meer weten over de ligging? Lees meer over de ligging aan de Rijn