Mobiliteit in Cobercokwartier

Geen drukke straten met auto’s, maar live muziek op het plein en geroezemoes op de terrasjes. Om de rust te bewaren en kinderen veilig buiten te laten spelen is Cobercokwartier autovrij. Dat betekent niet dat er geen plek is voor auto’s, Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en straks ook genoeg ruimte voor deelauto’s.

De nieuwe Vulhal

Cobercokwartier ligt supercentraal in Arnhem en is makkelijk bereikbaar met de auto. Maar waar kun je het beste parkeren? De Vulhal in De Melkfabriek wordt een centrale mobiliteitshub waar het grootste deel van de nieuwe bewoners zal gaan parkeren. Toekomstige bewoners kunnen vanaf hun geparkeerde auto door de Fabriek naar huis lopen en wie weet onderweg nog een boodschapje doen, even sporten of juist een terrasje pakken.

De Melkfabriek wordt een bruisende plek met volop cultuur, muziek, art, fashion en food en de mogelijkheid om te sporten. In Cobercokwartier heb je daarnaast voorzieningen voor deelmobiliteit. Met een (deel)auto of (deel)fiets heb je geen zorgen over het bezit van een auto of fiets en meer tijd om te genieten van de stad!

Mobiliteitshub en parkeergarage

Heb je een eigen auto die je in Cobercokwartier wil parkeren? Dan kan je daarvoor een parkeerabonnement afsluiten, zodat je altijd zonder gedoe kunt parkeren. Er komen ook onder enkele gebouwen privéparkeerplaatsen voor bewoners. De meeste parkeerplekken komen in het centrale parkeergebouw ook wel mobiliteitshub genoemd. Geen zorgen dus over parkeergelegenheid!

Cobercokwartier
Cobercokwartier

Met de fiets of lopend

Ondanks dat er aan parkeergelegenheid straks geen gebrek is, kun je alles nog het beste te voet of met de (deel)fiets doen. Cobercokwartier ligt op slechts 5 minuten lopen van het Arnhemse centrum en dicht bij de Uiterwaarden, groene stadsparken en de Veluwe. Fietsen is ideaal als je snel even een terrasje wil pakken of een langere fietstocht wil maken in de uiterwaarden of de Veluwe!

Parkeren in de directe omgeving

Naast de parkeermogelijkheden in Cobercokwartier is er (voor bezoekers) genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er zijn een paar grotere parkeergarages binnen 500 meter afstand, zoals parkeergarage Prinsenhof of Broerenstraat, die de hele week geopend zijn. Parkeren op straat is natuurlijk ook een optie aan de Nieuwe Kade en de Rijnkade. Dit wordt in de toekomst wel betaald parkeren.

  Bekijk de planning
  Lees meer over de bereikbaarheid