Wonen in het Gashouderskwartier

Als onderdeel van Nieuwe Kadekwartier ontwikkelen we de wijk Gashouderskwartier, naast de reeds gerealiseerde wijk Fluvium. Tussen de  Westervoortsedijk en Van Oldenbarneveldtstraat komen 186 nieuwbouwwoningen, waarvan 71 koopwoningen en de rest zijn verschillende soorten huurwoningen. Zo wordt Gashouderskwartier een plek voor iedereen in een nieuw stukje Arnhem. Je leest er hier alles over. Tenminste als de gedachte je aanspreekt van wonen in nieuw stuk Arnhem waar het industriële verleden het karakter van de wijk bepaalt.

image alt

Laatste fase in Verkoop! Schrijf je nu in

De laatste fase van Gashouderskwartier is nu in verkoop. De woningen van de laatste fase zijn toegewezen. Maar we hebben goed nieuws voor iedereen die niet mee kon doen met de inschrijvingen. Er zijn namelijk nog enkele woningen vrij! Interesse in één van de vrije bouwnummers? Je kan direct een optie aanvragen. Ga naar het bouwnummer en klik op 'optie aanvragen'. 

Ga naar woningaanbod
image alt

Stoer steen en staal

In het Gashouderskwartier stond vroeger de gasfabriek met bijbehorende gashouders. Het centrale plein heet daarom het Gashoudersplein. In de gevels van de nieuwe woningen zie je elementen die verwijzen naar de typerende constructieve stalen kruizen van de fabriek. Daarnaast knipoogt de sfeer van deze nieuwe wijk naar het oorspronkelijke industriële gebied.

  Neem contact op
  Bekijk de planning