Gashouderskwartier
Logo Logo

Gashouderskwartier Arnhem

Wonen in het Gashouderskwartier

Als onderdeel van Nieuwe Kadekwartier ontwikkelen we de wijk Gashouderskwartier, naast de reeds gerealiseerde wijk Fluvium. Tussen de  Westervoortsedijk en Van Oldenbarneveldtstraat komen 186 nieuwbouwwoningen, waarvan 71 koopwoningen en de rest zijn verschillende soorten huurwoningen. Zo wordt Gashouderskwartier een plek voor iedereen in een nieuw stukje Arnhem. Je leest er hier alles over. Tenminste als de gedachte je aanspreekt van wonen in nieuw stuk Arnhem waar het industriële verleden het karakter van de wijk bepaalt.

Stoer steen en staal

In het Gashouderskwartier stond vroeger de gasfabriek met bijbehorende gashouders. Het centrale plein heet daarom het Gashoudersplein. In de gevels van de nieuwe woningen zie je elementen die verwijzen naar de typerende constructieve stalen kruizen van de fabriek. Daarnaast knipoogt de sfeer van deze nieuwe wijk naar het oorspronkelijke industriële gebied.

Schrijf je in!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Laat je naw-gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Dan wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in het Gashouderskwartier. Zoals het er nu naar uitziet, wordt er in het 2e kwartaal van 2020 gestart met de verkoop van de eerste fase. Geïnteresseerd in de huurwoningen of algemeen geïnteresseerd in Gashouderskwartier? Schrijf je dan als belangstellende in onder aan deze site. Dan ontvang je een email zodra de volgende fases bekend worden gemaakt.

Woningen bekijken en inschrijven
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.