Kom je ook weer naar het CoCafé?

23 februari '23

Goed nieuws het CoCafé is binnenkort weer terug! Deze keer zal het CoCafé in het teken staan van Kunst en Industrie. Het is hier dan mogelijk om virtueel door de voorlopige ontwerpen van De Melkfabriek te lopen en de maquette te bekijken. Daarnaast is het werk van de kunstenaars Pierre Estourgie & Pascal Brouwer uit Cobercokwartier hier te bewonderen. Kom je op donderdag 9 maart naar het CoCafé?

image alt

Het CoCafé

CoCafé is een terugkerend concept in het hart van Nieuwe Kadekwartier waar omwonenden, geïnteresseerden en iedereen die betrokken is bij elkaar komen. Het is vernoemd naar de wijk Cobercokwartier. Deze wijk wordt het kloppend hart van Nieuwe Kadekwartier. Gasten van het CoCafé kunnen onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over het nieuwe gebied Nieuwe Kadekwartier. Tijdens de opening van het CoCafé is iedereen welkom om rond te kijken en vragen te stellen.

Nieuwsgierig naar de plannen? Kom dan op 9 maart tussen 19.00 uur en 20.30 uur naar het CoCafé. De deur staat open en je bent welkom om binnen te lopen. Samen met jou maken we van Cobercokwartier een nieuw stoer stuk aan de Rijn. Tot dan!

 

Datum: 9 maart
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Nieuwe Kade 2, Arnhem

Vrije inloop

Hier wonen? Bekijk de woningtypes
Meer nieuws? Ga naar het overzicht