Studio in Cobercokwartier uitgelicht

15 september '23

In Cobercokwartier woon je straks in een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn. Hier vind je woningen voor iedereen met architectuur ie referent naar de industriële geschiedenis van de oude melkfabriek, gezellige pleinen en bruisende straatjes. Met op loopafstand de oude Melkfabriek als bruisend hart. Wonen in de stad met alle voordelen van nieuwbouw. Neem nou de studio's, hier woon je als starter al in jouw eigen koop woning met alles om de hoek. Jouw eigen plek alleen van jou. Hier wonen? Schrijf je nu in!

Kom binnen

Via de voordeur betreed je de hal van de studio, waar ruimte is voor de kapstok. In de hal vind je de deur naar de badkamer, met douche, wastafel en toilet. Vervolgens kom je binnen in de woon-/slaapkamer. Deze is voorzien van een open keuken en biedt ruimte voor een eettafel, werkplek, zithoek én tweepersoonsbed. Een groot raam zorgt voor prettig lichtinval.

image alt

De Studio

  • Van alle gemakken voorzien;
  • Zeer energiezuinig dus een hele lage energierekening;
  • Wonen op de 1e of 2e verdieping, woonoppervlakte van 30 m²;
  • Eigen badkamer en keuken;
  • Groot raam voor veel lichtinval;
  • En misschien wel het belangrijkste, in het hart van Cobercokwartier naast de binnenstad.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op een studio? Schrijf je nu in op de pagina van de studio. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod