Studio in Cobercokwartier uitgelicht

17 oktober '23

In Cobercokwartier woon je straks in een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn. Hier vind je woningen voor iedereen, met architectuur die verwijst naar de industriële geschiedenis van de oude melkfabriek, gezellige pleinen en straatjes. In het hart van dit nieuwe stadsdeel vind je de bruisende oude Melkfabriek. Dat is wonen in de stad met alle voordelen van nieuwbouw. En er is plek voor bijna iedereen, kijk bijvoorbeeld eens naar deze studio’s.

Kom binnen

Via de voordeur betreed je de hal van de studio, waar ruimte is voor de kapstok. In de hal vind je de deur naar de badkamer, met douche, wastafel en toilet. Vervolgens kom je binnen in de woon-/slaapkamer. Deze is voorzien van een open keuken en biedt ruimte voor een eettafel, werkplek, zithoek én tweepersoonsbed. Een groot raam zorgt voor prettig lichtinval.

image alt

De Studio

  • Van alle gemakken voorzien;
  • Zeer energiezuinig dus een hele lage energierekening;
  • Wonen op de 1e of 2e verdieping, woonoppervlakte van 30 m²;
  • Eigen badkamer en keuken;
  • Groot raam voor veel lichtinval;
  • En misschien wel het allerbelangrijkste, in het hart van Cobercokwartier en naast de binnenstad van Arnhem.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op een van de studio's in Cobercokwartier? Maak je interesse kenbaar door je gegevens achter te laten op de pagina van de studio's. Zo blijf je automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord.

Naar de studio's van Cobercokwartier
  Contact
  Bekijk het woningaanbod