Update planning Cobercokwartier

30 april '24

Een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn, dat is wat Cobercokwartier gaat toevoegen aan Arnhem.

Een binnenstedelijke ontwikkeling komt met de nodige uitdagingen. Door de aanhoudende stijging van bouwkosten van de afgelopen 2 jaar, schaarste van bouwmaterialen en snel oplopende inflatie zijn bouwmaterialen en bouwen kostbaar geworden. Dit zorgt er mede voor dat je wat langer moet wachten tot je in Cobercokwartier kunt gaan wonen. De verwachte start verkoop van de eerste woningen in Cobercokwartier is daarom gewijzigd.

Toch zijn alle procedures om de benodigde vergunningen (waaronder de omgevingsvergunning) te verkrijgen om te kunnen gaan bouwen, in gang gezet. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om Cobercokwartier tot een succes te maken.

Verwachte planning fase 1

De technische uitwerking van De Melkontvangst is in volle gang, daarnaast wordt er gewerkt aan de verkoop- en juridische documenten die nodig zijn om straks met de eerste fase in verkoop te kunnen gaan. We verwachten dat een deel van De Melkontvangst (fase 1) in verkoop gaat in het najaar van 2024.

Interesse?

Zodra de start verkoopdatum beter in zicht is, informeren we je hierover op de pagina nieuws én via de nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom Cobercokwartier? Meld je dan aan voor jouw favoriete woningtype op de pagina woningen.

Naar woningaanbod
Meer lezen over Cobercokwartier? Bekijk het nieuws
Hier wonen? Bekijk de woningtypes