Nieuw woningaanbod in Cobercokwartier

31 juli '23

Op de website staat op dit moment het woningaanbod dat in De Melkontvangst (de eerste fase van Cobercokwartier) te koop zal worden aangeboden. Dat woningaanbod is nu geupdatet. Naast de twee-, drie-, vier- en vijf kamerappartementen-, de stadswoningen en de penthouses komt er in de Melkontvangst één woningtype voor starters bij. Nieuwsgierig? Lees dan verder

image alt

Nieuwe woningtype

De nieuwste toevoeging aan De Melkontvangst zijn studio's! Deze compacte, maar slim ontworpen woningenbieden je alles wat je nodig hebt op 30 m2 woonoppervlakte. Laat jouw creatieve ideeën los om deze woning in te delen, de studio is perfect voor starters en young professionals. De prijsindicatie van de studio's is €199.500,- v.o.n. Hiermee wordt het voor meer mensen mogelijk om een eigen stijlvolle plek te bemachtigen in de bruisende Melkontvangst. Het is een unieke kans om in jouw droomstudio te leven in het hart van Cobercokwartier!

Woningaanbod

Op de hoogte blijven?

Wil jij straks ook eigenaar worden van zo'n stoere studio of één van de andere woningtypes in Cobercokwartier? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom 'Cobercokwartier'.

Contact Ik heb een vraag!
Woningaanbod Welke woning is jouw favoriet?