Het CoCafé gaat Buitenste Binnen, kom je ook?

31 mei '23

Goed nieuws het CoCafé is binnenkort weer terug! Voor dit CoCafé gaan we hélemaal Buitenste Binnen! Daarnaast zijn de nieuwe ontwerpen in Virtual Reality te bekijken. Lees verder voor tijden en informatie.

image alt

Ontwerp in VR bekijken

Deze VR-omgeving stelt je dus in staat om jezelf volledig onder te dompelen in het toekomstige Cobercokwartier. In het CoCafé is op 22 juni dan ook de mogelijkheid om de ontwerpen van Cobercokwariter in VR te bekijken. 

image alt

CoCafé

CoCafé is een terugkerend concept in het hart van Nieuwe Kadekwartier waar omwonenden, geïnteresseerden en iedereen die betrokken is bij elkaar komen. Het is vernoemd naar de wijk Cobercokwartier. Deze wijk wordt het kloppend hart van Nieuwe Kadekwartier. Gasten van het CoCafé kunnen onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over het nieuwe gebied Nieuwe Kadekwartier. Tijdens het CoCafé is iedereen welkom om rond te kijken en vragen te stellen.

Nieuwsgierig? Kom dan op 22 juni tussen 18.30 uur en 20.00 uur naar het CoCafé. De deur staat open en je bent welkom om binnen te lopen. Samen met jou maken we van Cobercokwartier een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn. Tot dan!

 

Datum: 22 juni
Tijd: 18.30 - 20.00 uur
Locatie: Nieuwe Kade 2, Arnhem

Vrije inloop

Hier wonen? Bekijk de woningtypes
Meer nieuws? Ga naar het overzicht