Evenementenagenda De Melkfabriek

23 april '24

Een creatieve ontmoetingsplek met die onmiskenbare festival vibe, dat is De Melkfabriek in het hart van Cobercokwartier. Rauw en industrieel en een bruisende hotspot van Arnhem. De komende maanden is er weer van alles te doen, van vintage shoppen tot uit je dak gaan op de beste technoplaten!

11 mei 2024

bauhauz XIII

De langverwachte terugkeer van bauhauz naar de vetste locatie van Arnhem is hier. Twee jaar geleden sloeg dit technogeweld al genadeloos toe met haar Arnhemse debuut in de industriële Melkfabriek en het is tijd om die energie opnieuw te ontsteken.

2 juni 2024

Wijvenkraam

Op zondag 2 juni staat Wijvenkraam weer paraat, de absolute must-visit markt voor ‘meiden’ van alle leeftijden, in het spetterende stadshart van Arnhem. Duik in een wereld van vintage mode, unieke accessoires, en handgemaakte juweeltjes, allemaal zorgvuldig samengesteld voor jouw ultieme ‘shopping-experience’. En dat alles op de lekkere beats van onze DJ's!

24 augustus 2024

Kickerz Festival

Kickerz brengt de hardstyle scene naar de next level met een eigen festival in de vetste locatie van Arnhem. De industriële Melkfabriek wordt voor één dag het walhalla voor de hardstyle liefhebber. Met een Spoontech & Friends mainstage, de Kickerz Courtyard en Future Boiler Room ben je verzekerd van één van de meest diverse line-ups sinds tijden, allemaal gevuld met namen die eerdere line-ups keihard weg zullen blazen!

Tickets en meer

Wil je meer weten over deze festivals, kijk dan eens op de website van De Melkfabriek. Ook voor tickets!

De Melkfabriek
  Nieuws
  De Melkfabriek