Planningsupdate Cobercokwartier

20 september '23

Cobercokwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met de nodige uitdagingen, dit zie je ook terug in de planning. De verwachte start verkoop van de eerste woningen in Cobercokwartier is gewijzigd.

image alt

Verwachte planning

De ontwikkelingen rondom bouwkosten worden in de gaten gehouden en naast de plannen gelegd. Daarbij wordt uiteraard ook gekeken of het project haalbaar blijft. Inmiddels is de verwachting dat de verkoop van de eerste fase in het tweede kwartaal van 2024 zal starten.

We zijn achter de schermen bezig om de laatste hand te leggen aan het ontwerp van de gebouwen in de eerste fase; De Melkontvangst. Hierna wordt gestart met de technische uitwerking, die enkele maanden in beslag zal gaan nemen. Na deze technische uitwerking zal de omgevingsvergunning worden aangevraagd en kunnen de verkoop en juridische stukken worden afgemaakt. Zoals de contracten en notariële aktes die nodig zijn voor de verkoopfase. 

Interesse?

Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina nieuws én via de nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom Cobercokwartier? Meld je dan aan voor jouw favoriete woningtype op de pagina woningen.

Woningen
Meer lezen over Cobercokwartier? Bekijk het nieuws
Hier wonen? Bekijk de woningtypes