In Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en telt ruim 156.000 inwoners. Het groen van de Veluwe loopt helemaal over in Sonsbeekpark en komt tot aan het stadscentrum. Dat maakt Arnhem uniek in Nederland! Daarnaast beschikt Arnhem ook nog over 15 grote stadsparken. Arnhem is ook de stad van de technologie, innovatie en creativiteit. Dit uit zich in de aanwezigheid van ArtEZ en haar studenten. ArtEZ is de University of the Arts, één van de meest succesvolle kunstopleidingen van Europa.

image alt

Dichtbij de binnenstad én aan de Rijn!

Nieuwe Kadekwartier heeft een prominente plek aan de Rijn en is perfect verbonden met de Arnhemse binnenstad. Van deze ligging wordt maximaal gebruik gemaakt, doordat de pleintjes en straten uitzicht bieden op de Rijn. Ook krijgt het grootste deel van de woningen uitzicht over de rivier en de uiterwaarden. Ben je opzoek naar rumoer? Dan loop je ook vanaf hier zo de binnenstad in. Hier vind je alles wat Arnhem zo'n leuke stad maakt. Leuke boetiekjes, tal van restaurantjes, musea, theater en nog veel meer. Er is altijd wat te beleven in Arnhem.

image alt

Lekker autoluw

Nieuwe Kadekwartier wordt een combinatie van woonplezier, bedrijvigheid en creativiteit. Er zijn diverse pleinen, die een industrieel karakter uitstralen. Op diverse plekken – zoals in Cobercokwartier, Gashouderskwartier en Havenmeesterskwartier - zijn geen auto's op straat te vinden. Hier zijn de pleinen en straten voor wandelaars en fietsers. Parkeren gebeurt hier uit het zicht.

image alt

Goed bereikbaar

Nieuwe Kadekwartier is op verschillende manieren goed bereikbaar. Met de auto ben je snel de stad uit via de A325 richting het zuiden zoals Nijmegen en de A12 richting het westen en de Randstad. Met de fiets ben je zo bij het treinstation Arnhem Centraal. Vanaf daar zijn er verschillende intercity verbindingen naar binnen- en buitenland. Lopend bereik je binnen enkele minuten de binnenstad, de uiterwaarden of het Spijkerkwartier. 

  Ondernemen in Arnhem
  Een heldere planning