Watermeloen Verjaarsdagsfestival

23 juli '19

Watermeloen bestaat drie jaar en dit gaan ze groots vieren, heel groots! Watermeloen sluit de zomer af met een eigen Watermeloen Verjaardagsfestival in De Melkfabriek! Verwacht drie stages met de fijnste tunes, sfeer en gekkigheid die je van hun gewend bent, omgetoverd tot een heus festival!

Watermeloen

Op de mainstage gaan ze all the way Watermeloen. Tijdens een Watermeloen feestje er op los op de lekkerste R&B, Hip-Hop en Dancehall tunes van de 90’s, 00’s en nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen zij voor met een heerlijk Watermeloen ijsje! Durf jij het aan?

Cobercokwartier
Cobercokwartier

La Rumba

De tweede stage wordt verzorgd door La Rumba! Zij draaien de fijnste Bachata, Kizomba, Merengue, Reggaeton, Salsa en Latin Hip-Hop. Verwacht een dansvloer omgetoverd tot een tropische bestemming voor losse heupjes.

Silent Disco

Op de derde stage is het dansen en meezingen geblazen op twee kanalen met de fijnste tunes. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kaartjes winnen?

Voor dit spektakel mogen wij 2x 2 kaartjes weggeven? Wat moet je hiervoor doen? Check onze Facebookpagina voor deze toffe winactie, de winnaars worden op 19 augustus bekend gemaakt! Wil jij zeker zijn van een kaartje, koop dan een kaartje via de website van Watermeloen Festival. 

Tickets kopen