Nieuwe Kadekwartier Bouwapp

7 april '22

Nieuwe Kadekwartier is volop in ontwikkeling. Binnenkort start de bouw van het deelplan Gashouderskwartier. Hoe groter de omgeving wordt en met het oog op meer inwoners straks, hoe belangrijker de communicatie is. Als BPD, en samen met alle (onder)aannemers zetten wij ons gedurende het project, voor 100% in om de communicatie zo goed mogelijk voor de omgeving te laten verlopen.

Helaas is er een kans dat je overlast ondervindt van de werkzaamheden in uitvoering. Alle betrokkenen doen hun uiterste best om dit te beperken en deze projectapp kan ons hierbij helpen.

De App

De App
Om je goed op de hoogte te houden van de werkzaamheden zoals: verwachte hinder en de voortgang van de werkzaamheden en overige informatie die voor u wellicht van belang kan zijn, zetten wij de Nieuwe Kadekwartier Bouwapp in. Via de app is het mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij nodigen je graag uit om deze app te downloaden. Dit kan eenvoudig, zonder registratie!

De projectapp downloaden
Ga naar de appstore en type in “Nieuwe Kadekwartier Arnhem”
of scan de QR code hiernaast.

Elke keer wanneer wij een bericht plaatsen in de app komt er direct een berichtje (notificatie) op je smartphone of tablet. Zo ben je geïnformeerd over de actuele stand van zaken.

Nieuwe Kadekwartier
  Contact
  Nieuws