Muziektheatergroep BOT bestaat tien jaar!

23 juli '19

In 2014 maakte BOT de muziektheatervoorstelling RAMKOERS. Na meer dan 120 voorstellingen door heel Europa speelt BOT deze succesvoorstelling nog één reeks in Nederland. Als muzikale ode aan de vrijheid speelt RAMKOERS van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september aan de voet van de John Frostbrug, in De Melkfabriek.

Ramkoers

In de muziektheatervoorstelling RAMKOERS smijt BOT alle zekerheden overboord, omarmt alle mogelijke risico’s en schuift de angst voor het ongewisse opzij. Geen verhaal, maar een ware uitputtingsslag voltrekt zich als het viertal je met grote machines en kleine liedjes meeneemt van beukend hard tot breekbaar zacht. Op een speelvloer die voortdurend onder constructie is, verbaast BOT met houtje-touwtje-stuntwerk en grijpt je bij de strot met een haast onstuitbare stroom muzikaal vernuft. Materiaal dat waardeloos lijkt, is weerbaarder dan ooit en vormt zowel het instrumentarium als het decor voor een voorstelling die schuurt, raakt en roert.

Bot speelt Ramkoers

RAMKOERS is een voorstelling van muziektheatergroep BOT, regisseur Vincent de Rooij en De Nieuwe Oost pop. Muziektheatergroep BOT wordt ondersteund door Fonds Podiumkunsten en Gemeente Arnhem.

Bot speelt Ramkoers
Woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september om 20.30 uur in De Melkfabriek

Meer informatie vind je hier!