4 februari 2017

Fotowedstrijd

Is fotograferen jouw passie?

24 januari '17

Wij hebben de perfecte setting voor je! Extra leuk, je kan ook nog iets winnen. De oude melkfabriek is het perfecte decor voor jou als professionele- of amateurfotograaf. Nu heb jij de kans op deze bijzondere plek te bezoeken en te fotograferen. Op 4 februari 2017 tussen 10:30-14:00 uur opent De Melkfabriek haar deuren voor professionals en amateurfotografen die zich hebben aangemeld.

Deelnemen?

Wil jij op 4 februari rondlopen in De Melkfabriek en Cobercokwartier? Volg dan onderstaande stappen

 1. Meld je aan via het aanmeldingsformulier! Alleen fotografen die zich hebben aangemeld kunnen het terrein betreden. Aanmelden kan tot woensdag 1 februari 09:00 uur. 
 2. Je ontvangt 2 februari een uitnodiging. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen zullen wij een planning maken wanneer welke fotograaf naar binnen kan. Deze planning zal in de uitnodiging gecommuniceerd worden. 
 3. Lees het deelnameformulier en de vrijwaring goed door en onderteken alle pagina's.
 4. Lever je deelnameformulier en de vrijwaring in bij de ingang van het terrein van De Melkfabriek op 4 februari en je kunt naar binnen! Veel plezier!

Het thema

Het thema van de fotowedstrijd is ‘We bouwen voort op het industriële karakter’ en volgt uit de gezamenlijke missie van BPD en BOEi, te raadplegen via: Onze Missie in 10 Principes.  Per categorie (amateur, professional) wordt door een deskundige jury de beste foto gekozen. Beide krijgen een prijs!  

Belangrijk!

Je kunt je voorstellen dat rondlopen in een oude fabriek risico's met zich meebrengt. Deelnemers dienen zich dan ook bewust te zijn van de risico’s die het gebruik van de locatie met zich meebrengt. 'Veiligheidsschoenen', of in ieder geval schoenen met een stevige zool(waar geen glas of spijker doorheen kan), is dan ook een vereiste. Bouwhelmen dragen is ook verplicht. Tientallen helmen zullen worden verstrekt, het kan zijn dat je even moet wachten tot er weer een helm beschikbaar is. 

Spelregels

 1. Aanmelden is verplicht via het aanmeldingsformulier.
 2. Deelnemer is bekend met deelnameformulier en vrijwaring en heeft deze ook getekend. 
 3. Het thema ‘We bouwen voort op het industriële karakter’ is van belang.

 4. Maximaal 3 foto's per deelnemer mailen naar [email protected]
 5. De inzendingen moeten zijn voorzien van de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de deelnemer / maker en een korte toelichting op de foto.
 6. De afmetingen moeten over de grootste lengte (of breedte) tussen 800 – 1500 pixels zijn en niet groter dan 3Mb.
 7. De naam van de winnaars wordt gepubliceerd op facebookpagina van De Melkfabriek.

 8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

 9. De inzendingen kunnen worden ingediend tot 11 februari 2017 10:30 uur via [email protected]