Wat is een Mijn Eigen Huis account?

6 november '17

De techniek staat niet stil, ook de website van Cobercokwartier en De Melkfabriek is continue “under construction”. Hoe handig is het om alle informatie van Cobercokwartier op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Hoe? Klik rechtsboven op deze website op het witte poppetje, klik vervolgens op "Ik heb nog geen account" en vul je gegevens in. Bevestig je account via de e-mail die je krijgt en klaar ben je.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in Cobercokwartier wilt kopen. Als, eind 2018 de verkoop start van de woningen in De Melkfabriek en op het terrein van Cobercokwartier, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om straks jouw favoriete woningen van Cobercokwartier te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account.
Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de woningen start.

Planning

Het duurt nog even voordat je kunt wonen in een nieuwbouwwoning in Cobercokwartier. De verkoop van de woningen in start eind 2018. De eerste bewoners krijgen dan rond eind 2019 hun sleutel. Nog even geduld dus. In ieder geval alle tijd om je voor te bereiden, inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar de perfecte wasmachine. Is er eerder wat te melden? Je bent de eerste die het hoort!

  Heb je een vraag?
  Planning