Kom je ook naar het CoCafé?

24 november '22

Heb jij het CoCafé op 20 oktober gemist? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt nu namelijk de kans om de maquette en de voorlopige ontwerpen van Nieuwe Kadekwartier te bekijken,  waaronder ook meer over de bestemmingsplanprocedure van Havenmeesterskwartier. Kom je op donderdag 8 december naar het CoCafé?

image alt

Het CoCafé

CoCafé is een terugkerend evenement in het hart van Nieuwe Kadekwartier waar omwonenden, geïnteresseerden en iedereen die betrokken is bij elkaar komen. Het is vernoemd naar de wijk Cobercokwartier. Deze wijk wordt het kloppend hart van Nieuwe Kadekwartier. Gasten van het CoCafé kunnen onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over het nieuwe gebied Nieuwe Kadekwartier. Tijdens deze 2e editie van het CoCafé is ook weer iedereen welkom om rond te kijken en vragen te stellen.

Nieuwsgierig naar de plannen? Kom dan op 8 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur naar het CoCafé. De deur staat open en je bent welkom om binnen te lopen. Samen zorgen we dat de industriële historie van Nieuwe Kadekwartier toekomst krijgt. Tot dan!

 

Datum: 8 december 
Tijd: 15.00 - 18.00 uur
Locatie: Nieuwe Kade 2, Arnhem

Vrije inloop

Hier wonen? Bekijk de woningen
Meer nieuws? Ga naar het nieuwsoverzicht