Groots met een hoofdletter G

28 mei '19

Heel soms, als de planning op het terrein het toelaat, wordt er nog een groot evenement georganiseerd in de fabriek. Afgelopen weekend was zo'n weekend en er is flink uitgepakt. Kosten nog moeite zijn gespaard om in de Vulhal en Flessenloods een groots evenement op te zetten voor meer dan 2000 personen. De fabriek is omgetoverd tot een ware evenementenlocatie. Grote namen als Waylon, Trijntje Oosterhuis en Tony Junior stonden dit weekend op het podium en maakten er een groots feest van.

Fotogeniek

Dat de fabriek fotogeniek is, weten we al. Maar met de juiste aankleding en belichting wordt de fabriek een waar paradijs voor fotografen! Onderstaande beelden zijn gemaakt tijdens het evenement in de fabriek door Nico Alsemgeest.

Cobercokwartier
Cobercokwartier
Cobercokwartier
Cobercokwartier
image alt

Kan ik ook!

Denk jij, na het zien van deze foto's, dat kan ik ook! Voor de zomervakantie stellen we de fabriek nog één maal open voor publiek om die ene toffe plaat te maken. Gezien het feit dat er eveneens archeologisch onderzoek plaatsvindt op het terrein, is het alleen mogelijk om naar de fabriek te lopen onder begeleiding. Om 12.00 uur en om 13.30 uur kun je onder begeleiding richting de fabriek. Zet jezelf op aanwezig via onze facebookpagina, dan weten wij dat je komt.

Wel zelf je verlichting meenemen...