ArtEZ studenten nemen een voorproefje

27 juni '19

In oktober start het programma Fillip Residency van Fillip Studios. Maar vanaf half mei tot eind juni is een aantal ArtEZ studenten ook al enthousiast aan het experimenteren met de vraag hoe we gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die het Coberco-terrein biedt, zodat het mensen gaat verbinden.

image alt

Creatief idee

Het team kwam met een creatief idee dat tot de verbeelding spreekt. Het is een spel van suggestie, magie, kunst en technologie dat uitnodigt tot interactie, met de schoorsteen als kloppend hart. Doordat de mensen hierover gaan praten, zal het zich steeds meer rondvertellen en zal het mensen (ongemerkt) verbinden. Dank voor jullie enthousiaste bijdrage aan de mogelijke invulling van het Cobercokwartier!

Fillip Residency landt in Cobercokwartier!

Cobercokwartier geeft ruimte aan lokale initiatieven om Cobercokwartier een plek te laten worden van de Arnhemmers. Maar hoe zorgen we ervoor dat het ook daadwerkelijk een leuke plek wordt voor iedereen? En dat diverse groepen mensen elkaar hier gaan ontmoeten en op een prettige manier gaan samenleven? Tijdens het Arnhemse innovatieve initiatief Fillip Residency krijgen derde- en vierdejaars studenten van de kunstacademie de kans om gedurende twaalf weken te werken aan dit maatschappelijke vraagstuk. Lijkt het je interessant? Bekijk de website van Fillip Residency!

Website Fillip Residency