Planning Gashouderskwartier

In Gashouderskwartier, het nieuwbouwplan in Arnhem, realiseren we circa 186 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwbouwplanning van Gashouderskwartier.

Gashouderskwartier is uitverkocht

De verkoop van Gashouderskwartier fase 1 & 2 is gesloten, alle woningen zijn inmiddels verkocht en er komt geen nieuw aanbod meer.

Prognose bouw en oplevering fase 1

De aannemer is in april 2022 gestart met de bouw van de 31 koopwoningen in fase 1. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het derde kwartaal van 2023 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Prognose bouw en oplevering fase 2

De aannemer is in juli 2022 gestart met de bouw van 40 koopwoningen in fase 2 en alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners een hele fijne woontijd toe.

  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod