Waarom jij juist nu een nieuwbouw woning nodig hebt

16 juni '20

Over Corona en het virus hoor je dagelijks al genoeg in het nieuws. De vraag is hoe zorg je nou dat jij (en je gezin) juist nu dit in de praktijk brengen. Een fijn huis met genoeg ruimte voor ieder gezinslid helpt daarbij. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

image alt

Extra ruimte

Je bent misschien juist nu opzoek naar een woning met een extra kamer. Meer ruimte voor een werkplek waar je niet afgeleid wordt van iedereen die ook thuis is. Een extra slaapkamer is ook fijn omdat we toch meer persoonlijke ruimte nodig hebben en de kinderen toe zijn aan een eigen slaapkamer. Juist nu we allemaal meer op elkaars lip zitten.

image alt

Een eigen tuin

Een eigen tuin is nu belangrijker dan voor de corona tijd perken. We zijn aan huis gebonden maar dat betekend niet dat we de natuur en de buitenlucht niet meer nodig hebben. Tijdens het thuis werken even de benen strekken in de tuin of met mooi weer lekker lunchen buiten. Daarnaast is een tuin nu ook wel fijn als je toch weer met vrienden of familie wilt afspreken. In de tuin hou je dan makkelijker de 1,5 meter afstand.

image alt

Nieuw en schoon

Een schone leef omgeving is belangrijk en daarbij hoort goed ventileren. Een nieuwbouwwoning heeft niet alleen een fijne vloerverwarming maar is ook goed geventileerd. Wat wel zo fijn is als je veel binnen zit. Daarnaast is een nieuwbouwwoning zoals het woord al zegt, nieuw. Zo nieuw dat jij de eerste bewoner zult zijn. Jij bent de eerste die in dat huis zal koken, leven, slapen en niet te vergeten ook wellicht zal werken.

image alt

Van huis naar thuis

We merken het allemaal je huis in nu belangrijker dan het ooit geweest was. Je bent er namelijk simpelweg meer dan voorheen. Zo veel te doen in en rond het huis om je weer helemaal op je plek te voelen. Alle spullen zijn opgeruimd. Naar de stort ben je al geweest om die spullen die er al zolang lagen toch maar weg te gooien. Maar nog voelt het niet helemaal goed. Je bent opzoek naar een thuis. Een nieuwbouwwoning bied die kans van een schoon palet die je helemaal kan maken naar jou wens. Zo wordt jouw nieuwbouwwoning niet een huis maar jou echte thuis.