Uitslag toewijzing Gashouderskwartier fase 2

21 oktober '20

Op 20 oktober sloot de inschrijving van de allerlaatste fase in Gashouderskwartier. Kandidaten die hun voorkeuren doorgegeven hebben, ontvangen vandaag via e-mail de uitslag van de toewijzing. Een spannende periode! Wat komt er op je af als je een woning toegewezen hebt gekregen? We leggen het je graag uit!

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een woning toegewezen gekregen dan heb je een optie op die woning. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account als je hem wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de woning exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen ook dat zie je in jouw account. Je bent dan reservekandidaat voor de door jouw opgegeven bouwnummers.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Belangstelling voor de woningen na de inschrijfperiode

Hoor je voor het eerst iets over dit nieuwbouwproject in Arnhem en ben je enthousiast over de woningen maar de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! De inschrijfperiode van de woningen in Gashouderskwartier is voorbij. Maar er is ook nog goed nieuws! Momenteel zijn er nog enkele woningen vrij. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen belangstelling meer kan tonen voor de woningen die onder optie zijn. Als de toewijzing plaats heeft gevonden kan het zomaar zo zijn dat deze woningen vrij komen, wanneer iemand afziet van de optie of dat er geen reservekandidaten op die woning meer zijn. Meld je bij interesse aan bij het woningaanbod, de makelaar of neem contact met ons verkoopteam op.

Meer over de toewijzing
  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?