Sneak preview: eerste conceptbeelden Gashouderskwartier Fase 2

10 augustus '20

Eerder hebben we al de eerste schetsen met je gedeeld, om te laten zien hoe de woningen in Gashouderskwartier Fase 2 er uit komen te zien. We zijn de beelden nog verder aan het uitwerken en detailleren maar... We tonen vast een concept impressie.

Beelden

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven, de geur te ruiken of gaten en kieren te inspecteren.

Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet... En die geur? Nog niemand is jou voor gegaan, dus die wordt helemaal eigen! En om toch de sfeer te proeven, maken wij goede  beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien.

Verder uitwerken

De beelden die we nu delen zijn nog concept versies. Dat houdt in dat er hier en daar nog een kleine wijziging kan plaats vinden. We zijn namelijk nog de puntjes op de i aan het zetten, maar we wilden niet langer wachten met laten zien hoe mooi Gashouderskwartier fase 2 wordt! Op de pagina Woningen vind je per woningtype en bouwnummer de concept beelden. Zodra we definitieve beelden hebben, communiceren we die natuurlijk weer met je. Bekijk hieronder alle beelden of bekijk de beelden per woningtype en zelfs per bouwnummer op de pagina Woningen.

Bekijk de beelden per woningtype
  Meer nieuws over Gashouderskwartier
  Bekijk de beelden per woningtype