Definitieve prijzen Gashouderskwartier fase 1 online

29 mei '20

Je hebt een mooie plek om te wonen gevonden, de unieke architectonische stijl spreekt je aan en de wijk is ideaal voor jouw situatie. Maar wat kost die ene woning met een tuin op het zuiden of die grote 4-laagse woning? De definitieve prijzen per bouwnummer voor de woningen in Gashouderskwartier fase 1 staan nu online. Kijk je mee?

image alt

Prijzen online

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het aanbod

Mijn Eigen Huis account

Als je de woning van je dromen hebt gevonden, kun je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Dit doe je in je Mijn Eigen Huis account. Met een Mijn Eigen Huis account zie je overzichtelijk je eigen gegevens, je favoriete (woning)type en zodra de verkoop is gestart ook alle verkoopdocumenten. Nog geen account? Lees hier alle voordelen van een account en maak er snel een aan.

Mijn Eigen Huis
Doe de financiële check Lees het vorige nieuwsbericht
Hoeveel kost jouw droomwoning? Naar het aanbod