Zo mooi wordt het! Loop nu alvast virtueel door de wijk

23 februari '21

Goed nieuws! We hebben hem opnieuw live gezet: de virtuele wereld van Gashouderskwartier! Je kunt nu weer virtueel door de nieuwe wijk lopen om te zien en ervaren hoe de wijk er uit gaat zien, hoe diep de tuinen zijn en hoe de zon valt in de tuin van jouw favoriete woning. Inclusief fluitende vogeltjes en vrolijke kinderen! Klik, kijk en bewonder...

Je kunt echt overal komen

Wachten duurt altijd te lang. Hoe fijn is het dan dat je nu tóch even door de wijk kunt lopen en de sfeer kunt proeven en beleven. De virtuele wereld van Gashouderskwartier is een 3D-wereld waar je met je muis en toetsenbord doorheen kunt wandelen. Boven de wijk 'vliegen', door de wijk navigeren, stand van de zon aanpassen. Het kan allemaal. Je kunt ook enkele woningen van binnen bekijken of achterom lopen om de tuinen te bekijken. Je kunt echt overal komen en hoort ondertussen heerlijk de vogeltjes fluiten.

De virtuele wereld is de komende periode dagelijks beschikbaar van 08.00 uur tot 21.00 uur. Hieronder lees je hoe het werkt en geven we tips voor het navigeren en besturen. Veel plezier!

Gashouderskwartier virtueel
image alt

Weergave instellingen

Bij de opening van de virtuele wijk Gashouderskwartier starten we met een aantal basis instellingen. Zo werkt de digitale wereld het beste op een liggend scherm. Of je nu op je computer of op je telefoon naar de digitale wijk Gashouderskwartier gaat. Daarnaast staat standaard het omgevingsgeluid aan. Zo heb je het gevoel of je echt in de wijk bent. 

image alt

Vogelvlucht Gashouderskwartier

Klik je vervolgens op start dan vlieg je eerst nog even boven Gashouderskwartier. Vanuit hier kan je op een van de punten klikken om de wijk in te gaan.

image alt

Besturing en stand van de zon

Wanneer je dan in de wijk zit kan je door middel van je muis maar ook met je pijltjes toetsen navigeren om door de wijk heen te lopen. Daarnaast kan je ook de stand van de zon aanpassen. Zo zie je precies hoe laat je waar in de zon kan zitten.

image alt

loop naar de woning

In enkele woningen van Gashouderskwartier kan je een kijkje nemen. Hoe je dat doet? Loopt naar de voordeur van de woning tot je de optie, bekijk woning ..., te zien krijgt zoals in deze afbeelding.

Let op dit werkt alleen voor de koopwoningen van Gashouderskwartier.

image alt

In de woning

Als je vervolgens binnen in de woning bent zie je de impressies en kan je ook doorklikken om alle kenmerken van de woning te bekijken. Ben jij er klaar voor? Neem dan nu een kijkje.

Digitale wijk Gashouderskwartier
  Laatste nieuws bekijken
Wil je zelf door Gashouderskwartier lopen? Ga nu naar de digitale wereld