Feestelijke start bouw Gashouderskwartier

9 juni '22

Een écht start bouwfeestje voor Gashouderskwartier, daar keken we allemaal enorm naar uit. En op 1 juni was het dan zo ver en werd de start van de bouw van Gashouderskwartier officieel en feestelijk ingeluid. Het was een geslaagde middag, met bijna 200 aanwezigen en muziek. Bekijk hier de foto's onder aan het nieuwsbericht.

Start bouw fase 1 ook in zicht

In Gashouderskwartier komen totaal 186 woningen, gebouwd in opdracht van BPD en Volkshuisvesting Arnhem. Begin april startte de bouw van fase 2 in Gashouderskwartier en medio juli gaat ook de bouw van fase 1 van start. Een bijzonder moment dat BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling , BAM en Kuiper Bouw vorige week met kopers en andere betrokkenen vierden. Wethouder Ronald Paping van de gemeente Arnhem was ook aanwezig om de officiële handeling te verrichten.

image alt

Met een druk op 'de knop'

De middag werd geopend door BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling en de wethouder van de gemeente Arnhem. Onder tromgeroffel van de percussieband werd er met elkaar afgeteld tot de druk op 'de rode knop', waarmee de bouw van Gashouderskwartier officieel is begonnen. Wat een feestelijk moment! 

image alt

Reden voor blijdschap

Sommige kopers hebben er even op moeten wachten. Des te meer reden voor blijdschap, nu de bouw dan écht gaat beginnen. Alle kopers kregen tijdens de feestelijke start bouw de mogelijkheid om de plek te bekijken waarop hun nieuwbouwhuis gebouwd wordt. En dit was natuurlijk meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe buren. 

Ook wonen in Nieuwe Kadekwartier? Ga naar het woningaanbod
Meer nieuws? Ga naar het overzicht