Definitieve prijzen Gashouderskwartier fase 2

29 september '20

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Gashouderskwartier fase 2. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Naar het woningaanbod

Een zeer complete woning

De prijzen voor Gashouderskwartier fase 2 zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Zonnepanelen
  • Inclusief afgewerkte badkamer
  • Hypotheek voordeel groene woning
  • Inclusief afgewerkte keuken
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. 

Interesse? Maak een account aan

Binnenkort start de verkoop van Gashouderskwartier fase 2 in Nieuwe Kadekwartier te Arnhem. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woning uit Tuin 1b. Alleen dan krijg je een mail dat de verkoop is gestart. 

  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod