All Inclusive wonen in de laatste fase

6 oktober '20

Ben jij ook zo gek op All Inclusive? Je betaalt 1 prijs en alles zit hier bij in! Bij All Inclusive denk je al snel aan een heerlijke cocktail, een royaal buffet en een zwembad met glijbanen. Maar in Gashouderskwartier houdt All Inclusive in dat je woningen in de laatste fase inclusief tuin, keuken en badkamer opgeleverd wordt. 

image alt

Tuinklaar

Direct genieten van je eigen tuin, een schone binnenkomst zonder inloop van zand en vuil. De tuinen van de woningen in de laatste fase van Gashouderskwartier worden opgeleverd met een compleet modern ingerichte tuin. In het tuinklaarpakket is opgenomen een volwaardig en compleet terras, voorzien van een aantal onverharde vlakken voor je planten en bloemen. De bestrating zal aansluiten op het achterpad van je woning. 

Tuinklaar wonen in de laatste fase
image alt

Keukenklaar

Je nieuwe woning is natuurlijk niet compleet zonder een fijne keuken, het hart van je woning waar je samenkomt met je gezin of heerlijk kunt borrelen met familie of vrienden. De luxe keuken is in ieder geval voorzien van een werkblad, inductie kookplaat met afzuigkap, een combi magnetron, vaatwasser en een koelvries combinatie. Alle apparatuur is van Pelgrim. Natuurlijk kun je de keuken helemaal naar jouw smaak samenstellen. De keuken is specifiek afgestemd op iedere woning. Meer weten? Ga naar de woning van jouw voorkeur en bekijk onder downloads de flyer van de keuken.

Meer over de keukens
image alt

Badkamer

Een badkamer die gelijk in gebruik kan worden genomen is wel zo prettig. Omdat een badkamer een van de belangrijke ruimtes is in jouw woning, hebben we alvast een fijne basis aan sanitair inbegrepen bij de woning. Ook kan jij er voor kiezen om hiervan af te wijken voor een meerprijs, zodat jij jouw badkamer helemaal naar eigen wens kunt inrichten. 

Sanitair boekje laatste fase

Contact

Koop je een woning in de laatste fase van Gashouderskwartier? Dan heb jij al vrij snel een woning die helemaal af is. Misschien hou je dan meer tijd over om je buren te leren kennen. Zie jij dit helemaal zitten, schrijf je in en dan wordt je op de hoogte gehouden van de start verkoop datum van de aller laatste woningen van Gashouderskwartier. 

Woning aanbod laatste fase
  Bekijk actueel woningaanbod
  Persoonlijk contact