Deze culinaire hotspots in Arnhem mag jij niet missen!

21 april '22

Van zoete ontbijtjes tot uitgebreide 3-gangenmenu’s: in Arnhem kun je op ieder moment van de dag terecht als het gaat om eten en drinken. Vanaf het Cobercokwartier sta je in no-time in hartje centrum. Laat je verrassen door wat de stad je op horecagebied te bieden heeft en ontdek deze fijne hotspots!

Een goed begin, is het halve werk…

…en daarom mag je het ontbijt niet overslaan! Wil je een keer buiten de deur ontbijten? Dan zijn er een aantal plekken waar jij je dag goed van start kunt gaan.

Bij Ann

(Hommelstraat 39)

Bij Ann kun je tot 16.00 uur terecht voor ontbijt. Hartig of zoet, je vindt het hier allemaal. Van complete ontbijtmenu’s tot aan spiegeleitjes of zoete wafels. En dat alles is te combineren met een vers sjuutje on the side.

Walt

(Koningstraat 16-B)

Coffeelovers opgelet! Want naast ontbijt, ben je ook voor de lekkerste koffie bij Walt aan het juiste adres. Uiteraard kun je in het gezellige restaurant neerstrijken. Maar heb je eens geen zin om de deur uit te gaan? Walt bezorgt ook ontbijt ‘op bed’.

taart

Tijd voor taart

Iets te vieren, iemand verrassen of gewoon zin in iets zoets? In Arnhem kun je op verschillende plekken terecht voor taart.

Patisserie Christiaan

(Steenstraat 8)

Bonbons, taart en gebak: bij Patisserie Christiaan valt genoeg zoets te halen. Maar ook voor grotere bestellingen zoals bruidstaarten, kun je hier aankloppen.

Dudok

(Koningstraat 40)

Voor veel Arnhemmers een bekende plek: Dudok. Het hele jaar door een fijne plek om te pauzeren met een koffietje en een goed stuk gebak. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke appeltaart of ga voor de wortelnotentaart.

lunch

Dat breekt zo lekker de dag

Wil jij tussen de middag de stad in voor een lunch? Probeer dan eens één van de volgende hotspots uit!

Stan Arnhem

(Willemsplein 46)

Ga mee op wereldreis en probeer verschillende smaken uit bij Stan. De plek om gezellig te tafelen met grote én kleine gerechten, om samen te delen. Daarnaast kun je hier als vegan ook goed terecht. Er staan namelijk verrassend veel plant based gerechten op de kaart.

Foodhall Arnhem

(Rijnkade 49)

Aan de Rijnkade ligt Foodhall Arnhem. Een fijne plek om diverse wereldkeukens uit te proberen! Iedere stand heeft zijn eigen sfeer en indeling. Beleef diverse culturen en prikkel je smaakpapillen bij bijvoorbeeld The Carpaccio Club, MuiMui Vietcorner, Antepia of The Mexican. Perfect om je middag door te brengen!

Arneym

(Jansplaats 8)

Wil jij graag altijd alles van de menukaart proeven? Dan is Arneym iets voor jou! Want hier vind je allerlei kleine gerechten op de menukaart. Samen met je tafelgenoten stel je een eigen proeverij samen om zo jullie ideale lunch te creëren.

Diner

Een (avond)vullend programma

Quality time met je partner? Even buiten de deur eten met het gezin of bijpraten met vrienden? Het avondeten is een ideaal moment om even de tijd voor elkaar te nemen.

Brasserie Vieux Paris

(Velperplein 30)

Laat je smartphone maar thuis want in dit restaurant breng je de tijd écht door met elkaar. Appen en telefoneren is hier namelijk niet toegestaan! Bij Brasserie Vieux Paris vind je klassieke Franse gerechten en een uitgebreide wijnkaart. Met het 3-gangenkeuzemenu ben je de hele avond zoet.

Tapasbar Retiro

(Apeldoornseweg 88)

Een klein stukje Spanje, midden in Arnhem. Bij Tapasbar Retiro komt alles wat met Spanje te maken heeft terug in het restaurant én de menukaart. Heerlijke tapas con queso, plato de ibéricos en echte Spaanse tortilla’s. Dit alles onder het genot van cerveza of sangria!

’t Volk

(Velperbuitensingel 17)

Bij ’t Volk kun je bourgondisch tafelen voor een vaste prijs. Proef hier gerechten van over de hele wereld en ontdek meteen nieuwe smaken. De gerechten worden op culinaire wijze gepresenteerd, stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Borrel

Nog één borrel, om het af te leren

De start van je weekend, of juist de dag afsluiten? Een borrel is altijd een goed idee. Er zijn verschillende plekken in het centrum te vinden waar je goed met elkaar kunt proosten.

’t Taphuys

(Jansplein 56)

’t Taphuys is de plek om nieuwe wijnen en bieren te proeven, want hier kun jij je eigen drankje tappen aan de tapwand! En doordat je zelf de hoeveelheid bepaalt, is het mogelijk om veel verschillende smaken uit te proberen. Wissel de drank af met borrelhapjes van de kaart.

Jeu de Boules Bar

(Coehoornstraat 56)

Onder het genot van een borrel een partijtje Jeu de Boulen? Dat kan! Bij de Jeu de Boules Bar bestaat er een arrangement waarbij je kunt borrelen & boulen. Perfect voor teambuilding of gewoon gezellig met familie of vrienden.

  Bekijk het laatste nieuws
  Contact