7 x woonwinkels in Arnhem

25 mei '22

Heb jij een woning in het Cobercokwartier op het oog en ben je al aan het fantaseren over het interieur? Dan is er niets leuker om alvast wat inspiratie op te doen. En hoe kan dat beter dan bij een van deze woonwinkels in Arnhem.

1. SPYK71

(Steenstraat 71)

SPYK71 is gevestigd in een prachtig jaren ’50-pand aan de Steenstraat. Hier kom je niet snel standaard interieurs tegen, maar juist eigenwijze keuzes die zorgen voor unieke combinaties. Passie en visie op interieur en stijl staan voorop. Met een showroom van 300 m2 moet er iets geschikts voor je tussen zitten.

2. Rivièra Maison

(Koningstraat 26 a/b)

Stap je één van de Rivièra Maison winkels binnen, dan word je direct overspoeld met wooninspiratie! Dit interieurmerk van Nederlandse origine is niet voor niets wereldwijd populair. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een unieke uitstraling van de meubelen en accessoires. Hierdoor is ieder product net even anders!

Interieur

3. LOFT

(Weverstraat 39)

Een mix van merken van over de hele wereld: dat is wat je kunt verwachten bij LOFT. Deze concept store heeft een ruim aanbod aan Scandinavische meubelen, waarbij alles van hoge kwaliteit is. Je kunt hier niet alleen voor grote meubelen terecht, maar ook voor kleinere accessoires om je huis helemaal naar jouw smaak af te stijlen. En mocht je hier graag wat hulp bij krijgen, maak dan gebruik van het interieur en stylingadvies van LOFT!

4. EEMS

(Bakkerstraat 69)

Mooie producten, voor ieder budget. Van een complete zithoek tot aan kleine decoratieve items: laat je verrassen door het brede assortiment van EEMS. Enkele merken die ze hier verkopen zijn: Zuiver, Bloomingville, Dutchbone, Bepure en Affari. Je vindt de woonwinkel midden in het winkelgebied, dus tijdens een dagje shoppen mag je deze plek echt niet overslaan.

5. June Interiors

(Burgemeester Weertsstraat 90)

Ook een eventuele kinderkamer mag niet vergeten worden bij het inrichten van een (nieuwe) woning! Geen zin in standaard decoratie? Dan is June Interiors de juiste plek. Met gepersonaliseerde items, vaak van hout gemaakt, maak je een waar feestje van de kinderkamer. Daarnaast is dit ook een fijne winkel voor originele cadeaus.

Slaapkamer

6. Meijer + Floor

(Koningstraat 31)

In het centrum van Arnhem vind je de moderne stadse woonwinkel Meijer + Floor. De winkel vindt zijn oorsprong in 1990 in Wageningen, waar het werd opgericht door Elly Meijer en Robert Floor. Sinds 1999 zit de woonwinkel in Arnhem. Voor bijzondere items, gemaakt van prachtige en duurzame materialen ben je hier aan het juiste adres.

7. Sixty Fruits

(Bruningweg 19A2)

Vintage-lovers opgelet! Sixty Fruits restaureert met liefde de mooiste meubelen, want ieder gebruikt meubel verdient een tweede (t)huis. Ben je op zoek naar een uniek item dat de show steelt in jouw (toekomstige) woning? Dan is het zeker een goed idee om eens een bezoek te brengen aan de showroom, of neem een kijkje online!

  Bekijk het laatste nieuws
  Contact