Gerealiseerd

53 appartementen Driegasthuizen

In opdracht van de Driegasthuizengroep heeft KuiperArnhem 16 zorgappartementen en 37 zorgvriendelijke sociale huurappartementen gerealiseerd in het Nieuwe Kadekwartier in Arnhem.

Lees meer

Restauratie voormalig MOW-complex

De voormalige panden van Milieu en Openbare Werken (MOW), later verder onder de naam Stadsbeheer Arnhem, aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem is door KuiperArnhem gerestaureerd. De restauratie van dit gebouwencomplex vormde de start van de binnenstedelijke gebiedsontwikkeling Nieuwe Kadekwartier Arnhem. In de gebouwen zijn nu onder andere architecten, adviseurs en een diversiteit aan kunstenaars gevestigd.

Lees meer

De Transformatie - 14 woningen Mondriaan

De transformatie van de voormalige kantoren van de PGEM aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem Centrum-Oost markeerde de start van de metamorfose van dit deel van Arnhem. De Transformatie bestaat, naast de 14 woningen Mondriaan (Han van Zwieten Architecten), uit de nieuwbouw van 14 appartementen H-J en 30 appartementen K-L . In het naastgelegen gerestaureerde MOW-complex zijn 42 woningen gerealiseerd voor Volkshuisvesting Arnhem.

Lees meer

De Transformatie - gebouw H/J en K-L

De transformatie van de voormalige kantoren van de PGEM aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem Centrum-Oost markeerde de start van de metamorfose van dit deel van Arnhem. De Transformatie bestaat uit de nieuwbouw van 14 appartementen H-J (K3 architectuur) en 30 appartementen K-L (Han van Zwieten Architecten). In het naastgelegen gerestaureerde MOW-complex zijn 42 woningen gerealiseerd voor Volkshuisvesting Arnhem.

Lees meer

34 eengezinswoningen, 2 appartementen en commerciele ruimte Centrum Oost

In het plangebied Fluvium, onderdeel van het Nieuwe Kadekwartier in Arnhem-Centrum Oost, bouwt KuiperArnhem 34 eengezinswoningen. Toekomstige bewoners hebben veel inbreng gehad in deze plannen. Ze konden zelf gewenste wijzigingen aangeven, zoals het verplaatsen, verkleinen of juist vergroten van ruimten, of wensen rond de afwerking van de badkamer en de keuken. In het plan is ook ruimte voor 2 appartementen en een commerciële ruimte.

Lees meer

36 appartementen Centrum Oost

In maart 2015 is de eerste paal geslagen voor een project met 36 huurappartementen Centrum Oost in het Nieuwe Kadekwartier in Arnhem, op het terrein van de voormalige gasfabriek. Twee van de appartementen zijn aangepast voor mindervaliden. De nieuwbouw, die verwijst naar het industriële verleden van dit gebied met zijn loodsen en pakhuizen, heeft fraai ambachtelijk metselwerk met penanten, vierkante ramen met kleine onderverdelingen en balkons.

Lees meer